Cautare

7383 de rezultate pentru "mihai dan dumitrescu lotreanu gavrilescu" (3.75 secunde)
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. ... Data la care se sarbatoreste aceasta zi este data nasterii poetului national al romaanilor, Mihai Eminescu (1850-1889).
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale". ... de spectacolul acesta extraordinar pe care ti-l da o constiinta de cultura deschisa catre tot", scria Constantin Noica despre Mihai Eminescu.
Mihai Voropchievici despre vremea din luna mai Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre vremea pentru luna mai. ... Intre 27 si 31 va fi senin si ne bucuram de o temperatura mai ridicata, a spus numerologul Mihai Voropchievici in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de pe Antena 3.
Mihai a depus o plangere penala impotriva lui P. ... Mihai a depus o plangere penala impotriva lui P. ... Mihai. ... Mihai pentru a-l face pe acesta sa-si retraga plangerea formulata pentru infractiunea de vatamare corporala grava. ... Mihai.
Mihai Rotaru a anuntat ce posturi va intari Universitatea Craiova in iarna: ... Cu Mihai Balasa, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Roman lasati in afara lotului, Laurentiu Reghecampf se va baza in Antalya pe serviciile a 29 de jucatori. ... Mihai Rotaru, actionarul echipei Craiova, a vorbit despre aceasta decizie.
Sondaje si la PSD ßi candidatul PSD pentru functia de primar general al Capitalei va fi ales, prin vot secret, dintre primii clasati in sondaj de catre membrii Biroului Executiv municipal, intr-o sedinta care va avea loc luni, a declarat presedintele PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.
Sova si Bodea sunt chestori Senatorii si-au ales, luni, noua conducere, Biroul Permanent avand in mare parte aceeasi componenta ca in sesiunea trecuta, cu exceptia a doua functii de chestori, ocupate de Dan Sova (PSD) si Cristian Bodea (PNL).
Primul cap adus la taietorul verdictului a fost al liderului PC, Dan Voiculescu. Dan Voiculescu era personajul ideal pentru o executie publica menita a consolida autoritatea CNSAS. ... A iesit intarit CNSAS dupa executia lui Dan Voiculescu? ... Constantin Ticu Dumitrescu.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. ... Mihai Tabuleac a amenintat ca, daca Dinu Secrieru va fi numit prefect, va demisiona din PNL.
Din comitetul interimar mai fac parte si 21 de membri ai PD Satu Mare, nelipsind fostul presedinte Mihai Rusu, ex vicepresedintii Felician Pop, Beniamin Kira, Mihai Lohan si Ioan Ardelean, dar si fostii lideri ai "agrarienilor”, Viorel Pintea si Constantin Raduc.
Exemple in acest sens sunt, potrivit tinerilor pedelisti, Cristian Tanase (cunoscut mai degraba dupa numele de Cremvustila) ori anonimul Dan Gheorghiu.
Romanii jigniti de insultarea Regelui pot semna "Protestul Tradatorilor lui Basescu" Declaratia presedintelui Traian Basescu, din 22 iunie 2011, in care se combina neadevaruri si insulte la adresa Majestatii Sale Regelui Mihai, i-a revoltat pe multi romani, indiferent daca au optiuni republicane sau regaliste.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
Mihai Anghel, baronul agriculturii doljene si actionar cu 30% la Comcerealis, ataca tranzactia in instanta. ... O firma aflata pana de curand in portofoliul SIF Oltenia a adus la cutite cei mai bogati oameni de afaceri din Dolj, Dinel Staicu si Mihai Anghel.
Clasamentul mai arata ca Victor Ponta, Sorin Oprescu si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in preferintele electoratului, fiind urmati de Mihai Razvan Ungureanu, Dan Voiculescu si Vasile Blaga.
Pozitia filialei municipale PSD Oradea, condusa de Dan Matei, de a merge alaturi de candidatul PD Mihai Groza, nu a ramas fara urmari, mai ales ca seful organizatiei municipale fusese anuntat de conducerea judeteana ca va fi candidatul PSD la Primaria Oradea.
Alexandru, Vasile Gherasim, Gabriel Biris (Forta Civica), Alex Stefanescu (PNTCD), Sandra Pralong (PNTCD), Gheorghe Udriste, Mircea Raicu, Cristina Traila, Dan Cristian Popescu (Forta Civica).Theodor Paleologu, candidat intr-un colegiu de deputat din sectorul 2, le-a spus ziaristilor ca nu are emotii, ca este "stoic" si ca a aflat de dimineata ca il va avea drept contracandidat, de la USL, pe "domnul Budurescu".
Congresul PUR de sambata a adoptat propunerea lui Dan Voiculescu privind schimbarea numelui in Partidul Conservator.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Premierul Emil Boc s-a intalnit, la Guvern, cu liderii PD-L, inainte de a lua o decizie in privinta revocarii lui Dan Nica din functia de ministru al Administratiei si Internelor, au declarat surse oficiale. La intalnire au participat Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Mihai Stanisoara si Roberta Anastase.
google-analytics.com